Начало > За нас

Besen International Group ограничено достави най-иновативните, най-безопасните и най-умните компоненти електрически превозни средства, включително всички видове EV контакти, разклонители, удължителен кабел, конектори, както и станции за зареждане на нашите клиенти от цял свят ..

besen gongsi 1.jpg

богат опит

Като един от най-големите производители на оборудване и компоненти за зареждане в Китай, BESEN притежава 16 години опит в областта на електрически зареждане на превозното средство. Ние не само за създаване на EV зареждане стандарт на Китай, но също така и един от доставчиците на Държавната Grid Corporation на Китай. Ние имаме сътрудничество с много производители на зареждане оборудване в Европа и САЩ, както и undertaked множество проекти OEM в последните няколко години.

Водещи технологии

Една от причините, поради които ние можем да остане пред в нашата индустрия е професионален технически екип. Ние бяхме първата фабрика, който произвежда 800 киловат висока мощност DC станция за зареждане в Китай, както и първият, който постигне CE, TUV сертификация на EV зареждане конектори в Китай. "Водещи за налагане на по-добър начин", растящите напред и винаги предоставяне на най-добрите продукти за клиентите е мисията на нашите изследователски техники Departmement.

отлични продукти

Отлични продукти е нашата гордост. Всички наши конектори за зареждане е получил CE, TUV и UL сертификати. От студ Норвегия до гореща Саудитска Арабия, от Тайланд, чиито електрически превозни средства са само подготовка за работа в Америка, чийто EV на пазара са с тенденция да бъдат зрели, нашите продукти са известни на все повече и повече клиенти. Най-удовлетворяващо обратна връзка от клиенти е нашата движеща сила за постигане на напредък.

Най-сигурният Service

Ние вярваме в това старателно обслужване е душата на един изключителен компания. Без значение дали сте наши редовни клиенти или нови клиенти, които просто ни намерите в първи път, на всички въпроси, от вас ще бъде отговорено в рамките на най-кратко време. И ние имаме съвестен след-услуги, проблеми никакви проблеми на продукти ще бъдат следните отговорно на нашите специалисти, докато бъде решен перфектно. Това е една от причините, поради които все повече и повече клиенти избират BESEN.

Нашата отлична R & D екип и производствения отдел направи можем да се справим с най-различни изисквания от нашите клиенти лесно. Стриктното прилагане на ISO9001: 2008 и ISO / TS16949: международната система за сертифициране за управление на качеството 2009 направят BESEN прерасне в международна компания постепенно и CCC, UL, TUV, BS, CE, ССА се гарантира, че BESEN да предоставя най-добрите продукти на нашите клиенти в по всяко време ..

Бихме искали да покажем нашата честност, най-високо качество, конкурентни цени и най-високо ефективност за установяване на бизнес с вас. Нашата цел не е само да се предостави продукти, но осигурява цялостно решение, включително дизайна на продукта, инструментална екипировка, производство и обслужване на нашите клиенти да постигнат най-голямо удовлетворение.

Copyright © BESEN-Group Всички права запазени.