Начало > изложба > Съдържание
система за таксуване станция електрическо превозно средство
- Jan 21, 2017 -

Зарядна станция с функция може да бъде разделена на четири модула: график на системата, на разпределителната система, система за таксуване, за мониторинг на зареждане на батерията станция и система за контрол. Зарядна станция за зареждане на автомобила като цяло се разделя на три начина: нормално зареждане, бързо зареждане и подмяна на батерията. Нормално зареждане за зареждане на AC, 220V или 380V напрежение може да се използва. Бързо зареждане повече за DC зареждане. Зареждане станции включително зарядно, зарежда, активни филтри, електрическа

Монитор система.

Изграждане на електрически зареждане на превозното средство и система за таксуване, система от три части, представен по-долу:

Сграда 1, зареждане и платформа за управление на системата за таксуване, централизирано управление на системата са свързани с основните данни, като например информация за електрически превозни средства, изкупуване, информацията на активи, и информация за потребителя.

2, изграждането на зареждане със система за зареждане на операционната платформа, която се използва за презареждане на електрически зареждане и разреждане на превозното средство и на потребителите на управление покупка на електроенергия.

Сграда 3, зареждане и платформа за таксуване търсене система, използвана за платформа за управление на данни и операционни платформи са интегрирани заявка


Copyright © BESEN-Group Всички права запазени.